Van't Grootgestalte

Onze puppies

UPDATE 5/2020:

Wij hebben geen pups momenteel en plannen zelf weer  ten vroegste een nest in 2022.

_____________________

Op 12 december 2019 zijn de puppy’s van Novastar en René geboren.
4 prachtige meisjes en 3 mooie jongens.

____________________

 

Indien we een nestje verwachten zullen we dit tijdig weer aankondigen op onze website en op onze Facebook pagina. Bij interesse mag je ons dan uiteraard mailen of bellen. Onze gegevens vind je terug op onze contactpagina.

Onze pups stammen af van ouderdieren met goede bloedlijnen, met goedkeuring voor de fok en met de nodige gezondheidscontroles. Ze worden geboren onder familiale sfeer en worden goed opgevoed en gesocialiseerd tijdens hun eerste 8 levensweken. Deze periode vinden wij heel erg belangrijk.

Niet enkel voor de inprenting en de socialisatie, maar ook voor de vitaliteit en immuniteit van de pups. Hoe langer zij bij hun gezonde zachtaardige, maar correct opvoedkundige moeder, kunnen blijven hoe beter.

De teef wordt uiteraard ook netjes ontwormd, gevaccineerd en is vrij van ziekte.
Onze pups krijgen voor vertrek hun eerste vaccinatie’s. Ze worden een gechipt en krijgen allen een Europees paspoort en stamboom van het sint Hubertus.

De pups worden verkocht met een verkoopovereenkomst met gezondheidsgarantie.

Na aankoop moet je nieuwe pup uiteraard terug onderzocht en gehervaccineerd worden door je eigen  dierenarts zodoende dat hij beschermd blijft tegen de belangrijkste virale hondenziekten en ook rattenziekte. Ook moet hij nog met regelmaat ontwormd worden.